VeganNordic- smothietips til mini!

VeganNordic- smothietips til mini!

Avatar Charlotte Jonstang Hagen
Charlotte Jonstang Hagen 27 July 2021
Share :
3 TIPS TIL DEG

TIPS 1: SKAP DIN EGEN KULTUR FOR HELSE HJEMME. Det å ha sunne ingredienser og sunn mat tilgjengelig utgjøre hele forskjellen. Hvis de i hjemmet er vant til å se og spise fersk frukt og grønnsaker, så er det dette som er normalen! - det du serverer, er det som vil være normalt og vil være det som blir akseptert.

TIPS 2: VÆR TÅLMODIG Hvis du er der at du vil gjøre en forandring, praktiser tålmodighet og gi smaksløkene tid til å justere seg. Start gradvis. Hvis du opplever motstand hjemme så er det greit! Regelen som er fin å følge er “du må ikke like det, men du må prøve”, og slik vil man etter litt tid og gjentatte forsøk akseptere en ny matvare.

TIPS 3: SMOOTHIES. Lag smoothies som inneholder søte frukter som banan og mango og tilsett en liten håndfull med grønt, (f.eks grønnkål). Og så kan du gradvis øke innholdet av grønnsaker! Dette er også en morsom måte å inkludere barna i matlagingen på. Barna blir automatisk mer interessert i å spise det hvis de har deltatt i hele prosessen, fordi det blir mer meningsfylt! Praktiserer du dette? Hvis du har noen spørsmål så er det bare å spørre meg!
(Instagram konto: VeganNordic.