Blog

Our blog will inform you about all the activities to do !

Inspiration

Avslapning i eget hjem..

Enkle forslag til hvordan du kan snike til deg velfortjent pustepause og egentid... Mini klarer jo å underholde seg selv så lenge du vet kidsa er trygge!

Avatar Charlotte Jonstang Hagen
22 August 2023
Tags :

Latest news

Inspiration

Tips til å gjøre julen litt mindre hektisk..

Vet ikke med dere- men julen kan innebære like mye stress som kos føles det ut som til tider.. Kanskje ikke 50/50, men høy puls og svett i panna kan vi alle relatere oss til..

Inspiration

Kvalitetstid med mini- på budsjett!

Jeg synes det blir dyrere og dyrere å leve rett og slett. Jeg kan få sjokk av visse priser på dagligvarer og det vrenger seg litt i sjelen min.. Håper disse 4 tipsene kan være til hjelp!

Activity tips

Tips til regnværsdager!

La oss innrømme det- regnværsdager kan virkelig ha sin sjarm, men de kan og legge en skikkelig demper på både det individuelle og kollektive humøret..? Sååå. Hva kan vi gjøre?

Activity tips

Fjelltur-bingo

Selv i flotte naturomgivelser er det ikke alltid lett å engasjere og motivere de små.. Og i fjellet synes jeg vi bør unngå underholdning og motivasjon ved bruk av skjermtid..?

Parenting in a nutshell

"Jeg trenger en pause!"- akutt behov for litt alenetid?

Noen dager.. noen dager er det ekstra godt med en liten pause her og der- men ikke alltid lett å få til. Så når jeg trenger et avbrekk, da har vi testet disse tingene og det har funket veldig bra!

Parenting in a nutshell

Fire måter å senke "foreldre stressnivået" på..

Løper du rundt med høy puls, og tenker ofte på alt du ikke har gjort i løpet av dagen? Eller kanskje er du litt streng mot deg selv som forelder og har mye dårlig samvittighet? Da er du ikke alene!

Inspiration

Akutt behov for litt egentid?

Egentid er ikke noe vi småbarnsforeldre er veldig bortskjemt med..? Noen ganger trenger vi et lite pusterom på kanskje bare ti minutter for at dagen skal bli bedre.

Inspiration

Lage middag i fred og ro?

Det å kunne lage middag i fred og ro er en sjelden luksus som forelder, eller hva? Derfor har jeg skrevet ned noen av tingene som funker med frøkna her i huset i håp om at det kan være til hjelp!

Inspiration

Skvise inn litt kvalitetstid etter bhg?

Barnehagestart nærmer seg, og overgangen fra late deilige dager til den hektiske hverdagen er stor for både voksne og barn! Her er 6 enkle forslag til hvordan skvise inn litt kvaliterstid..

Eat and drink

VeganNordic- smothietips til mini!

Hva er den enkleste måten å få masse frukt og grønnsaker i deg selv og barna dine? Inkluder barna i matlagingen og få det til å smake godt. Sunn mat skal være digg!